Website-leads

Een unieke tool om meer uit uw website te halen!

Met website-leads weet u welke bedrijven uw website bezoeken en interesse hebben getoond in bv. een bedrijfswagen of lease auto. Een uniek wapen waarmee u zeer gericht prospects kunt opvolgen en kan omzetten in klanten.

Uw website als leadgenerator!

Weet direct wie vandaag uw website heeft bezocht

Spring direct in op behoeftes van uw prospects

Haal eenvoudig nieuwe klanten binnen

Ontvang alleen relevante leads

Haal meer rendement uit uw mailcampagne

Welke bedrijven op uw website kijken

Het surfgedrag van uw bezoeker

 • PROSPECT

  Waarom Website-leads

  Slechts 2 á 3% van uw website-bezoekers neemt daadwerkelijk contact met u op. Wie zijn die andere 97% en hoe bereikt u die alsnog? Het antwoord is even simpel als doeltreffend: Website-leads.

 • INDINTIFICATIE

  Betrouwbare identificatie

  Een potentiële klant bezoekt uw website en wordt geïdentificeerd via zijn IP-adres. Aan de hand van het IP-adres wordt het bijhorende bedrijf opgezocht in de database en is er een bedrijfsnaam en eventueel contactpersoon bekend.

 • RELEVANTIE

  Relevante leads

  Alle relevante informatie wordt vastgelegd, zoals welke pagina’s de bezoeker heeft bekeken en hoe lang hij op de pagina’s is gebleven. Aan de hand van vooraf bepaalde kenmerken of het wel of niet een lead wordt.

 • OPVOLGING

  Gerichte opvolging

  U ontvangt een bezoekrapport met alle relevante informatie zodat u direct contact kunt opzoeken met deze lead. Naast de opvolging bieden wij diverse mogelijkheden om alle leads te benaderen op verschillende momenten.

Uw mailing als prospect-en salesgenerator

Speciaal voor B2B campagnes bieden wij een unieke datamatch waarbij wij diverse data bronnen op basis van voertuigbezit, bedrijfsgegevens en uw eigen klanten aan elkaar koppelen tot een uniek bestand. In veel gevallen zelfs voorzien van contactpersoon en emailadres.

Door website-leads aan uw mailing (email of direct mail) te koppelen kunt u prospects heel gericht opvolgen. Dat bespaart niet alleen veel tijd en geld, maar betekent ook nog eens een veel grotere kans op succes.

Dé onmisbare schakel in het vinden van online-klanten

Wilt u meer informatie over wat deze unieke leadgenerator voor uw sales kan betekenen?