Over ons

dat bureau van dé occasionshows...

Wij kennen de branche als geen ander

En dat al sinds 1996

U kent ons vast wel… dat bureau van dé occasionshows! Maar mocht het echt onbekend terrein zijn; Juffermans Support is een fullservice marketing/reclamebureau met een volledige focus op de autobranche. Een specialisatie van 20 jaar! Deze uitgebreide kennis passen we dagelijks toe in de zeer uiteenlopende projecten die wij verzorgen van dealers en importeurs binnen de Benelux.

Het begon allemaal zo rond 1996, opgericht door Kees & Sandra Juffermans, waar de eerste occasionshows werden bedacht en georganiseerd. De unieke combinatie van doelgroepselectie en invulling van de communicatie werden een groot succes. De landelijke Deawoo Occasionshows waren een feit en in de dealerwereld werden de “Juffermans shows” een begrip!

Naast het Occasion Festival, dat jaarlijks 25 keer werd georganiseerd op grote locaties door het gehele land, groeide Juffermans Support uit tot een volledig marketingbureau voor de autobranche. Salescampagne voor nieuwe en gebruikte auto’s, aftersalescampagnes, promotionele activiteiten en het verzamelen van actuele data en online marketing.

Juffermans Support in onderdeel van de Oersterk Reclame Groep. Ons team bestaat uit ervaren mensen binnen het vak en jonge starters met kennis van de hipste technieken. Alle diensten (o.a. design, development, databewerking en printproducties) verzorgen we in eigen beheer waardoor we kwaliteit en snelheid kunnen waarborgen.

Deze unieke combinatie vormt Juffermans Support tot een fullservice reclame- en marketingbureau én een ideale samenwerkingspartner.

Behoefte aan meer informatie? Bel of mail even, doen we graag een bak koffie!