ActieWebsites, online leads genereren!

Speelt u al in op de behoefte van de nieuwe “online” generatie? Met een op maat gemaakte Actiewebsite die Juffermans Support ontwikkelt zet u uw online showroom-bezoekers om in hot-leads!

De actiewebsite is een perfecte aanvulling op uw bestaande dealer- of importeurswebsite om effectief extra sales te genereren. Een professionele website die direct een overzichtelijke presentatie geeft van uw actuele voorraad- en actiemodellen. De acties die u op dat moment hanteert worden op de actiewebsite extra benadrukt voor een optimaal resultaat.

Een Actiewebsite is in alle opzichten een leadgenerator en wij maken uw websitebezoekers zichtbaar. Om het maximale resultaat te behalen zetten wij verschillende instrumenten in waaronder de Offertemodule en de TaxatieTool.

Optimale prestatie

Een goede vindbaarheid van uw online activiteiten is een “must” voor een geslaagde campagne.
De Actiewebsites worden daarom standaard ontwikkeld en opgeleverd in het wereldwijde WordPress CMS systeem voor een optimale prestatie in de reguliere zoekmachines (Google, Bing, Yahoo). Dit geeft u ook de mogelijkheid om zelf wijzigingen door te voeren. Mocht u zelf geen tijd hebben, lukt het niet of wilt u zich zich met andere zaken bezighouden dan de actiewebsite beheren, dan helpen wij u graag! Juffermans Support is dagelijks bezig om websites te verbeteren en de zoekresultaten te optimaliseren.

Meer traffic

Verhoog uw websitebezoek door een betere vindbaarheid binnen de zoekmachines of andere websites waar uw klanten zich begeven. Een professionele inzet van o.a. Google AdWords, Facebook advertising en Bannercampagnes zijn daar uitermate geschikt voor.


Enkele website voorbeelden

[recent_portfolios count=”3″ ratio=”3:2″ description=”true” category=”13″]