Video In Print, een complete videoboodschap door de brievenbus!

Een complete videoboodschap door de brievenbus!

Juffermans Support beschikt over de juiste middelen en kennis om uw bedrijf te laten opvallen. Zo hebben wij de Video-In-Print kaart (VIP kaart). Een Video In Print (VIP) werkt hetzelfde als een wenskaart met geluid, maar nu voorzien van een LCD scherm voor het afspelen van een video. Als de lezer de mailing openslaat begint de video te spelen en kan er op een nieuwe wijze met de ontvanger gecommuniceerd worden.

Met deze nieuwe vorm van reclame maken haal je het beste uit twee werelden. Met de VIP kaart combineren we direct marketing met de dynamische en interessante digitale wereld. In de huidige samenleving lijkt de rol van papieren communicatie te verdwijnen onder het geweld van digitale media en nieuwe technologieën. Naar onze mening is een combinatie van beide een goede oplossing. De boodschap die men met drukwerk kan brengen is uniek. Wanneer je dit combineert met iets opvallends als de VIP kaart behaal je de beste resultaten.

De Videokaart bestaat uit een chip met LCD scherm die in verschillende maten leverbaar is. De batterij bevat voldoende capaciteit om de video’s meerdere malen af te spelen maar is ook op te laden via een usb-kabel. Voor de Automotive Branche een uniek concept om de unieke eigenschappen van een model door inzet van video direct zichtbaar te maken.