Direct mail… Doeltreffend en innovatief!

Direct mail scoort!

Doeltreffende en innovatief. Dat is onze specialisatie! Iedere direct mail campagne combineren we met een scherpe doelgroepselectie uit onze Voertuigdatabank waardoor we het maximale resultaat voor u kunnen behalen.

Naast de standaard producten van brieven, folders, ansichtkaarten en selfmailers hebben wij ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in Variabel Data Printen. Een unieke techniek waardoor we in staat zijn ieder mailpiece te voorzien van persoonlijke data van de ontvanger. Met deze informatie kunnen we de consument op de meest efficiënte manier bereiken.

Een eigenaar van een Opel Astra zal eerder een mailing lezen welke niet alleen persoonlijk aan hem is geadresseerd maar waar ook een afbeelding van zijn auto en/of een persoonlijke offerte met inruilvoorstel in staat.

Full service marketing

In onze studio vertalen we uw boodschap in een commerciële uiting om een maximale respons te behalen én printen de direct mail campagnes direct in eigen huis. Uw voordelen; snellere doorlooptijden, lagere kosten, sneller op de mat!

Direct mail Service

Een pakkende boodschap voor een maximaal resultaat. Als partner van o.a. Post NL en complete productie in eigen huis weten wij uw campagne op de snelste en voordeligste wijze te versturen.