Autoshow organiseren?

Wij verzorgen autoshows op maat!

Een succesvolle autoshow voor nieuwe of gebruikte auto’s organiseren is een hele klus. Juffermans Support verzorgt het voor u van A tot Z.

Met ruim 16 jaar ervaring en oprichter van de landelijke Occasion Festivals weten wij precies waar het om draait. Of het nu gaat om een show aan huis of om een externe locatie. Met onze expertise worden uw wensen en doelstellingen in kaart gebracht.

Voor uw show zal gekeken worden naar verschillende communicatie mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen en waarmee we de juiste doelgroep kunnen bereiken. Dit kan variƫren van direct mail (gepersonaliseerde uitnodigingen) tot het inzetten van advertenties, billboards, huis-aan-huis folders en verschillende online media.

Mee doen aan het Occasion Festival?

Zo nu en dan organiseren wij zelf nog een autoshow ergens in het land. Denk hierbij aan evenementen locaties zoals het ADO stadion in Den Haag of Ahoy in Rotterdam.
Het concept is simpel. Wij verzorgen alle communicatie en de complete organisatie. De deelnemende autobedrijven verzorgen het aanbod van auto’s en de verkopers. Wilt u ook eens meedoen? Laat het ons weten, dan houden wij u op de hoogte van onze agenda.