Juffermans lanceert nieuw marketinggereedschap voor de automotivebranche!

Begrijpen en inspelen op specifieke klantbehoefte is onmisbaar in een consumentenmarkt die continue in beweging is. Om klanten te behouden en prospects te blijven prikkelen is mee veranderen noodzakelijk.

Met bovenstaande gedachte én jarenlange ervaring in de automotivebranche lanceert Juffermans Support hét nieuwe marketinggereedschap; ‘MyMarketingManager’.

MyMarketingManager is een multifunctionele marketingtool met ‘onder de motorkap’ een high-end CRM-applicatie, waarmee klanten en/of prospects op het juiste contactmoment worden benaderd en opgevolgd voor sales- en aftersales activiteiten.

De contactmomenten worden bepaald door gegenereerde data vanuit het Dealer- en/of Garage Management Systeem in combinatie met externe data bronnen en een creatieve marketingkalender.

Maximaliseren van klantwaarde en gegarandeerd klantcontact tegen minimale inspanning

MyMarketingManager maakt gebruik van multichannel communicatie met contactgarantie, een unieke methode in de branche die het respons aanzienlijk verhoogd. Niet aangekomen e-mailberichten worden hierdoor volledig geautomatiseerd opgevolgd met een direct-mail of sms.

Standaard bevat het systeem meer dan 75 contactmomenten, waaronder; de APK-uitnodiging, onderhoudsbeurt-intervallen, einde fabrieksgarantie, enquête mogelijkheden, bandenwissel, gemiste- en verloren klanten. Maar denk ook aan thematische contactmomenten zoals de wintercheck, ladies night en lokale feestdagen. Voor autobedrijven die zich (mede) richten op verkoop- en serviceproducten zijn er gerichte contactmomenten zoals; inruilvoorstellen, occasionshows, de verjaardag, verzekerings- en garantieproducten.

Tevens bevat MyMarketingManager een statistieken- en performance module die het autobedrijf inzicht geeft in prestatie, respons en voorspelling van het klantpotentieel.

Samenwerking

MyMarketingManager is ontstaan uit een samenwerking van i-motive, Automotive Retail Support en Juffermans Support. i-motive richt zich op autobedrijven in het merkonafhankelijk kanaal. Juffermans Support bedient dealerbedrijven, -groepen en importeurs. Automotive Retail Support adviseert en ondersteund garageformules, grossiers en toeleveranciers. Een unieke combinatie, wat resulteert in ongelofelijk veel kennis en ervaring welke nu zijn samengevoegd.

Het team bestaat uit ruim 20 specialisten die zich dagelijks bezighouden met strategie, advies, design, development, data en productie. Alles wordt verzorgd vanuit eigen beheer, waardoor kwaliteit en snelheid worden gewaarborgd.

of plan direct een demonstratie in door onderstaande gegevens in te vullen.