Automotivebase

Tot maart 2007 werd van iedere auto bij aan- en verkoop het kenteken en de bijbehorende persoonsgegevens door het RDW beschikbaar gesteld voor commerciële doeleinden. Deze informatie wordt echter niet meer op persoonsniveau geleverd, waardoor het aantal consumenten in de “bevroren” automotive database is teruggelopen tot minder dan 2,2 miljoen.
De vraag naar hoog geprofileerde en correcte autobezitterdata in de automotive branche groeit, daarom is er de AutomotiveBase ontwikkeld. Door beschikbare NAW(T) databronnen op een slimme wijze te combineren met de statistische data van het oude RDW kon er een voorspellingsmodel gemaakt worden. Hierdoor hebben ‘onbekende autobezitters’ (gemuteerd na maart 2007) weer een naam en adres gekregen. De adressen zijn met uitgebreide selectiemogelijkheden te verrijken.

AutomotiveBase2007:
Deze database bevat gegevens van de RDW database tot 1 maart 2007. Uiteraard is deze database volledig up to date en zijn alle mutaties verwerkt. Onder andere geschikt voor een APK-mailing en sales campagnes.
Deze adressen worden uitgeleverd met NAW (naam en adresgegevens), merk en model, bouwjaar, APK-vervaldatum en kenteken.

AutomotiveBase:
Deze database beschikt ook over de data van de AutomotiveBase 2007 aangevuld met recentere data. Deze database is ook naast andere bronnen gelegd, zodat er ook nieuwe registraties in voorkomen. Door deze extra koppeling heeft EDM de database met ongeveer 30% vergroot. Onder andere geschikt voor een APK-mailing en sales campagnes.
Deze adressen worden uitgeleverd met NAW (naam en adresgegevens), merk en model, bouwjaar en APK-vervaldatum.

AutomotiveBase + historie:
Deze database bevat de data van de andere twee databases aangevuld met de autovoorkeur van de betreffende persoon. Deze data is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld sales campagnes.
Deze adressen worden uitgeleverd met NAW (naam en adresgegevens).

Naast personenauto’s kunnen we in een andere database ook tellen op bestelauto’s, vrachtwagens, motorfietsen, chassis/trucks, trailers/semitrailers, campers en caravans.We kunnen hierbij selecteren op verschillende criteria. Denk bijvoorbeeld aan merk/model, bouwjaar, gewicht, leeftijd eigenaar, eerste of meerdere eigenaar etc.