Adressen… Wij brengen uw doelgroep in kaart

Cardatapool. Meer adressen, meer resultaat!

Voor een optimaal resultaat van uw marketing campagnes brengen wij de juiste doelgroep in kaart. Wij koppelen hiervoor meerdere databases (RDW en Consumentendatabases) aan elkaar om een uniek, actueel en zo volledig mogelijk adressenbestand samen te stellen. De Cardatapool bevat dan ook auto registraties van voor én na 1 maart 2007.

20% meer verkoopkansen

Door deze samenstelling beschikt onze Cardatapool momenteel over bijna 7 miljoen particuliere adressen en 2 miljoen zakelijke registraties en bieden gemiddeld 20% meer prospect data dan iedere andere leverancier.
Met deze data kunnen we ook eigen merk rijders in kaart brengen en aanvullen op basis van eigen klanten bestanden. De ervaring wijst nu al uit dat we dat kunnen aanvullen met gemiddeld 50%.

Over de actualiteit en betrouwbaarheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Uit verschillende testen constateren wij een nauwkeurigheid van minimaal 85%.

Interessante aanvullingen

Gaat u het adres inzetten voor een spraakmakende direct mail campagne? Weet dan ook dat de adressen direct verrijkt kunnen worden met autogegevens, actuele inruilwaardes obv Autotelex en telefoonnummers.